Hvad er det første du skal gøre når du er blevet forlovet

For det første tillykke!

Du er blevet forlovet!

Du har en glitrende ny sten på din ringfinger, og du skal giftes!

Ja, du skal virkelig giftes! Det er spændende og udfordrende, men du har al grund til at være i den 7ende himmel. Men det er slet ikke unormalt overvældet af  spænding, og dit hoved snurrer og langsomt melder panikken sig - men frygt ikke, vi er her for at hjælpe dig!

Med mere end 20 års erfaring i ærmet vil vi fortælle dig om de første 8 ting, du skal gøre, når du er blevet forlovet. Du kan tænke på dette som en mini-introduktion til, hvad du har i vente af opgavelister og opgaver generelt i din bryllupsplanlægning.

 

1) DEL  NYHEDEN OG SÅ SKAL DET FEJRES!

Først:

-inden du springer bomben på SoMe, skal du huske at tage et ring-selfie.

Så skal du huske at der er et hierarki til her!

Fortæl først dine forældre, derefter din nærmeste f.eks. dine bedsteforældre, søskende, de mennesker, der vil være ved din side på din store dag, og andre VIP'er, du kan tænke på. (de bliver så ked af at læse sådanne nyheder på sociale medier, eller høre det fra andre - de vil høre det fra dig!)

Når du har gjort det, er du klar til at online!

Del nyhederne med resten af ​​verden, hold en evt. en forlovelsensfest og fejr de glædelige nyheder!

Nyd dette specielle øjeblik

Der er en chance for, at du har ventet på at sige "ja!" i månedsvis, hvis ikke år.

Så inden du dykker ned i dine bryllupsplaner, skal du tilbringe lidt kvalitetstid sammen med din forlovede!" Tænk engang I er nu mere end bare kærester

Nyd dette specielle øjeblik. Det er noget, du sætter pris på for evigt.

 

2) FÅ DIN RING TILPASSER OG FORSIKRET

Hvis din ring er for stor / eller lille, skal du tage den til en juveler for og få den tilpasset så den bliver din størrelse. Du ville aldrig tilgive dig selv hvis du taber den eller den strammer.

Få din ring forsikret - nu!

Der er jo en naturlig grænse for hvornår det anbefales af få ringen (smykker gerenrelt forsikret ) men vi husker dig blot på at det kan være en god ide såfremt du har flået en kæmpe BLING BLING ring med stor sten 

Hvis du allerede har en indboforsikring, kan du oftest tilføje den der.  Det burde ikke koste dig for meget mere og virkelig kunne spare dig i det lange løb.

3) VÆLG 3 DATOER


Hvor mange gange har nogen spurgt dig "sååå, hvornår skal i giftes?".

Ligeså irriterende det er konstant at blive spurgt (hvis man ikke har sat datoen) så er det sandsynligvis meget godt at blive holdt "til ilden". Hvis du ønsker at blive gift i det næste år eller to, skal du vælge en dato temmelig snart.

Start med at vælge en sæson og vælg så tre datoer, der passer dig.

Vi anbefaler at vælge tre datoer (i prioritet) for at give dig mere fleksibilitet, når du nærmer dig steder for tilgængelighed. I mellemtiden kan du vende disse tre datoer med dine nærmeste for at checke, at de også passer med dem. (ikke at det SKAL afhænge af andre, men det er da meget rart at alle har ledigt i kalenderen) 

Husk at de populære feststeder kan være optaget flere år frem - så se du bare at komme igang!

4) LAV ET UDKAST TIL DIN GÆSTELISTE

De fleste brudepar foretrækker at udsætte det med gæstelisten i lang tid.

Det er bare rigtig vigtigt at tage fat på med det samme for ved at du begynder at udarbejde din gæsteliste nu, så får  du en idé om, hvor meget du skal budgettere med.

Vi har selvfølgelig inkluderet en Gæsteliste skabelon i Min Wedding Planner til dig som er nem og let at bruge

For at gøre det nemt skal du notere absolut alle, som begge vil elske at invitere (dvs. familie, venner, arbejdskammerater og partnere) - dette er det maksimale antal gæster, du inviterer.

Gå derefter igennem og angiv, hvem der er dine must-haves.

Det er ofte dine bedsteforældre, forældre, søskende og bedste venner - de mennesker, du skal invitere, og det mindste antal gæster, du har.

På denne måde har du et minimum og et maximum og det bliver langt lettere når du skal til at beregne dit budget.